Archieffoto parking Bevegemse Vijvers

Vijf fietsen gestolen aan Bevegemse Vijvers

Vrijdag werden vijf fietsen gestolen vanuit de fietsstalling aan de Bevegemse Vijvers in Zottegem.

Het ging om fietsen van leerlingen van het derde leerjaar van de gemeenteschool van Burst die op de site hun jaarlijkse sportdag hadden, met onder andere zwemmen en een picknick. De directeur van de school laat weten dat ze de fietsen zoals het hoort achtergelaten hadden in de fietsstalling tegenover het vaccinatiecentrum in de fuifzaal en dat het de eerste keer was dat de school zoiets overkomt. Vermoedelijk werden de fietsen ingeladen in een bestelwagen. Aan getuigen of mensen die iets meer weten over de diefstal wordt gevraagd om contact op te nemen met de lokale politie van Zottegem.

Bron Het Laatste Nieuws

X