© Afbeelding van Photo Mix via Pixabay

Proximus en Zottegem: moeilijk verhaal!

Opvallende discussie op Wegpreventie Zottegem en Omstreken… Blijkbaar is de ontvangst – en dus het bellen via – provider Proximus verre van evident in groot Zottegem. Iemand kaartte de problematiek aan en met meer dan 250 reacties – zeer uitzonderlijk – blijkt deze zeer relevant te zijn.

Welke problematiek?

“Zoals sommige klanten van Proximus reeds gemerkt hebben is het op bepaalde plaatsen in Zottegem onmogelijk om een gsm-gesprek te voeren . Ik heb dit al op 18 mei aan Proximus gemeld maar blijkbaar is dit niet echt “prioritair” voor hen . Kunnen alle personen die klant zijn bij Proximus en hetzelfde ondervonden me contacteren ? Ik denk er sterk aan om een gezamenlijke claim in te dienen bij Proximus omdat dit er ferm aan het over gaan is”

Dezelfde of vergelijkbare klachten?  

Laat het ons aub weten via beiaardkrant@gmail.com

X