Spetterend programma Congé Concerten 2021 vandaag voorgesteld.

De moeite waard om hiervoor zeker de laatste drie vrijdagen van augustus vrij te houden.

Verleden maand al lieten we weten dat het licht eindelijk terug op groen gezet werd om de Congé Concerten, nadat we ze door corona een jaartje moesten missen, terug te laten doorgaan. De nieuw vooropgestelde data konden we toen al doorgeven doch in verband met de artiesten dienden we jullie nog even in het ongewisse te laten. Tot vandaag want deze voormiddag werden de definitieve data bevestigd en werd het spetterende programma voorgesteld door Liesbet Van Damme (KAVA vzw) en schepen van evenementen Katelijne Scheirlinckx.

Organisator

Voor de organisatie van deze derde editie “Congé Concerten” gaan het gemeentebestuur van Lierde, cultuurdienst en Cultuurraad weerom in zee met vzw KAVA (Kulturele Ambiance Via Artiesten).

Waar en wanneer

Na de lockdowns en de strenge coronamaatregelen kunnen de Lierdenaars deze zomer eindelijk weer gratis gaan genieten van enkele goede concertjes in een echte vakantiesfeer.

Alle drie de concerten zullen plaats vinden op het “Gemeenteplein”, de parking tussen loods en het gemeentehuis. Ter gelegenheid van deze concerten zal het “Gemeenteplein” omgetoverd worden tot een sfeervol pleintje met een podium en eet- en drankkraampjes.

De concerten gaan door op vrijdagavond 13 augustus, vrijdagavond 20 augustus en vrijdagavond 27 augustus 2021. Ze starten steeds om 20 uur doch om iedereen al wat in Congé stemming te brengen gaat de bar een uurtje vroeger open.

Artiesten

13 augustus 2021 = DHONT & THE HITMEN

Drie gebaarde mannen en één schoonheid. Een coverband met vooral covers uit de 90’sdie elk feestje doet ‘ontploffen’.

20 augustus 2021 = BELPOPBAND

Artiesten die hun voorliefde voor Belgische muziek gemeen hebben en deze met veel passie aan het publiek overbrengen.

27 augustus 2021 = BOOGIE BOY meets JEAN BOSCO SAFARI

Uniek en speciaal voor Lierde. Bleuszanger, pianist en concertpromotor Paul Ambach alias Boogie Boy samen op de planken met de zanger, songwriter, performer met Rwandese roots Jean Bosco Safari.

Lieve Henau (cultuurambtenaar), Katelijne Scheirlinckx (schepen van evenementen) en Liesbet Van Damme (vzw KAVA).
Interview met burgemeester Jurgen Soetens voor radio Mfm.
X