Nieuwe wijkagente in Brakel

Vanaf 1 september 2021 wordt het team wijkinspecteurs van de Politiezone Brakel – Horebeke – Maarkedal – Zwalm versterkt met een nieuwe wijkagente.  

1e INP Van Den Bossche Conny zal instaan voor de regio: MICHELBEKE/ SINT MARIA OUDENHOVE(BRAKEL) en deel BRAKEL (naast de Geraardsbergsestraat, o.a. Tenbosse/ Warande/ Kruisstraat/ Olifantstraat / Wijnstraat/ Toepweg).  

 

1e INP Van Den Bossche startte haar opleiding in 1994 aan de Oost-Vlaamse Politieschool en begon daarna haar loopbaan bij de dienst interventie van de gemeentepolitie Herzele. Na de eenmaking maakte zij daar reeds de overstap naar de dienst verkeer. Zij is geen onbekend gezicht want Conny maakt ondertussen reeds 12 jaar deel uit van de dienst verkeer van de PZ Brakel – Horebeke – Maarkedal – Zwalm.

 

 

X