10 winnaars zijn grootste voetbalkenners stad Zottegem

Dennis Carnier mag zich tot minstens tot het WK voetbal 2022 in Qatar de grootste voetballer van de stad Zottegem noemen. Hij en nog 9 winnaars van de EK-pronostiek van de stad Zottegem in samenwerking met Tifogame en enkele lokale handelaars krijgen een cheque te besteden bij lokale handelaars in Zottegem.

“Bijna 600 deelnemers namen deel aan deze leuke pronostiek,” vertelt schepen van Lokale Economie Evelien De Both (N-VA). “We danken in het bijzonder onze Zottegemse handelaars die heel wat mooie prijzen schonken. Van alle deelnemers werd een overkoepelend klassement gemaakt, en de tien beste spelers kregen van het stadsbestuur een cadeaubon. Het werd een nek aan-nek race aan de kop van het klassement tot aan de finale tussen Engeland en Italië. Uiteindelijk was de titel voor Dennis Carnier. Hij mag zich tot aan het WK-voetbal de grootste voetbalkenner van Zottegem noemen en won een cadeaubon ter waarde van 250 euro.”

Schepen van Sport Brecht Cassiman (N-VA) vult aan: “Felicitaties aan de winnaar! De lat ligt hoog voor wie hem als grootste voetbalkenner van Zottegem wil opvolgen. Nu de Rode Duivels quasi zeker zijn van een ticket voor het WK-voetbal in 2022 in Qatar, hebben we beslist om in december 2022 opnieuw in zee te gaan met Tifogame voor een gratis pronostiek. Lokale handelaars zullen ook dan kunnen intekenen op de actie. We zijn ervan overtuigd dat de Zottegemaar met evenveel enthousiasme zal strijden voor de titel van Grootste Voetbalkenner.”