Week van de Markt in o.a. Brakel met prachtige te winnen prijzen

 

Van 4 tot 10 oktober 2021 organiseren de Provincie en de Economische Raad van Oost-Vlaanderen de ‘Week van de Markt’ en dit ter ondersteuning van de markt. Van de 60 gemeenten die onze  provincie rijk is hebben er immers 49 een wekelijkse markt! Samen met 36 andere gemeentes neemt  Brakel dan ook deel aan deze actie.

Peter Vanderstuyf —Schepen van o.a. Lokale Economie: “Het doel van de ‘Week van de Markt’ is onze wekelijkse markt extra in de kijker te zetten. Immers een markt heeft heel wat te bieden, niet alleen kun je er lokale, verse en kwalitatieve groenten, fruit, vlees, zuivel, kledij, huisraad en zoveel meer kopen, maar op de koop toe kun je genieten van ons prachtig koopcentrum met zijn aanlokkelijke terrasjes.

Tijdens de komende Brakelse markt, nu woensdag van 8 tot 12.30 uur, kan je heel wat winnen. Wanneer je drie stempels verzamelt op een spaarkaart (te verkrijgen bij de marktkramers) van drie verschillende kramen tijdens je aankopen op de markt, maak je kans op één van de tien waardebonnen van 25 Euro die de gemeente Brakel schenkt. Daarenboven zijn er nog prijzen te winnen, geschonken door de provincie, zoals: een weekendje weg in Oost-Vlaanderen, een etentje bij een ambassadeur ‘Lekker Oost-Vlaams’ en pakketten Oost-Vlaamse streekproducten.

Kortom meer dan de moeite waard om onze toffe markt te bezoeken!!”

X