Nieuwjaarsreceptie afgelast in Merelbeke

Zonet besliste het College van Burgemeester en Schepen om de nieuwjaarsreceptie voor de inwoners van Merelbeke niet te laten plaatsvinden. Ook het personeelsfeest dat voorzien was op de eerste werkdag van 2022 zal niet doorgaan.

“De huidige besmettingscijfers dwingen ons ertoe onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie af te gelasten.” meldt burgemeester Filip Thienpont. “We stellen de veiligheid van onze inwoners voorop. Gezamenlijk het glas heffen zou niet verantwoord zijn, noch van respect getuigen voor de vele mensen die zich zo hard inzetten deze crisis het hoofd te bieden. Ik wil dan ook iedereen oproepen om de maatregelen strikt te volgen.“

Merelbeke organiseert naar goede gewoonte jaarlijks een nieuwjaarsreceptie voor al haar inwoners op de eerste zondag van de maand. Dit jaar was de receptie gepland op 9 januari.

X