Eline Carion starter van het jaar


Eline Carion stond onder de naam Eline Van Impe met de
gemeenteraadsverkiezingen  op de 22ste plaats op de lijst
van de Open Vld
en is bestuurslid bij diezelfde partij.


Geraardsbergen. Eline Carion van Exper Immo Carion kreeg vandaag de titel van Starter van het Jaar 2020 uitgereikt door het Geraardsbergse starterscomité. Ze werd geloofd om haar realistische businessplan en niet-aflatende inzet om haar zaak uit te bouwen. Eline krijgt een cheque van 1.000 euro en een beeldje van de lokale kunstenaar Geert Belet van ART&CO.

 Vorig jaar hebben opnieuw heel wat starters hun droom waargemaakt en een mooie zaak opgericht in Geraardsbergen. “Het zijn stuk voor stuk mensen met een visie en een vurige passie voor hun klanten en het ondernemen. Eline Carion vormt daar geen uitzondering op. Bij de oprichting van haar zaak ging ze niet over één nacht ijs en woog ze alle pro’s en contra’s goed af. Ook de jarenlange ervaring van haar familie in vastgoed en ondernemerschap heeft haar geholpen bij het opstellen van een onderbouwd en realistisch businessplan”, licht schepen van Economie Véronique Fontaine toe.

Eline zet met haar zaak sterk in op communicatie. “Ik zet in op open communicatie en wil iedereen bereiken. Ons klantenbestand bevat verschillende leeftijden en dus benut ik alle mogelijke communicatiemogelijkheden. Zo post ik regelmatig op social media”, zegt ze. Het starterscomité is ervan overtuigd dat Eline een mooie ambassadeur voor Geraardsbergen is en wenst haar nog heel veel succes voor de toekomst.

Eline Carion stond onder de naam Eline Van Impe met de gemeenteraadsverkiezingen  op de 22ste plaats op de lijst van de Open Vld en is bestuurslid bij diezelfde partij.