Bibliotheek Zottegem: grote boekenverkoop uitgesteld

Samen met de andere bibliotheken (van Geraardsbergen, Herzele, Lierde, Oosterzele en Sint-Lievens-Houtem) die deel uitmaken van het regionale samenwerkingsverband Route 42, houdt ook de Zottegemse stadsbibliotheek ieder jaar een grote boekenverkoop. Door corona moest deze activiteit verleden jaar afgelast worden . Ditmaal werd hiervoor komende zaterdag afspraak gemaakt maar om dezelfde reden zal de boekenverkoop ook op zaterdag 22 januari niet kunnen doorgaan.

Een definitieve afgelasting is deze keer echter (nog) niet aan de orde. Voor de gezamenlijke grote boekenverkoop van de Route 42-bibliotheken is nu zaterdag 23 april als nieuwe datum vooropgesteld, in de zaal Bevegemse Vijvers van 9 tot 16 uur. Door de noodgedwongen verschuivingen zal het aanbod dan groter zijn dan ooit: jeugdliteratuur, fiction en non-fiction voor volwassenen, tijdschriftenpakketten alsook cd’s en dvd’s. Alles zal te koop zijn aan 1 euro per stuk.

X