Schrijfworkshop “Helden en Schurken”

Ter voorbereiding van de Jeugdboekenmaand in maart organiseert de bibliotheek een schrijfworkshop voor (groot)ouders en (klein)kinderen vanaf 8 jaar met als thema "Helden en Schurken".

Prijs voor beste verhaal

Tijdens 3 vrijdagavondsessies helpt Marc De Corte, leraar Schrijven aan de Muziekacademie van Ninove, kinderen en hun (groot)ouders op weg met hun eigen helden- en schurkenverhaal.
Het verhaal wordt opgezet, de hoekige kantjes worden bijgeschaafd en het wordt vervolgens afgewerkt zodat we een pareltje kunnen toevoegen aan de Vlaamse jeugdliteratuur.

Het beste verhaal wint bovendien een prijs en het wordt samen met de andere verhalen voorgelezen voor een live publiek op een nog te bepalen datum tijdens de jeugdboekenmaand.

De schrijfworkshop omvat 3 sessies en vindt plaats op vrijdag 28 januari, 11 en 25 februari, telkens van 19 tot 21 uur in de bibliotheek van Haaltert, Achterstraat 2.

Deelnemen is gratis maar vooraf inschrijven is verplicht via bibliotheek@haaltert.be of via dit inschrijvingsformulier: https://haaltert.bibliotheek.be/formulier/schrijfworkshop

X