Welzijnsschakel ’t Klikt Haaltert schenkt nieuwjaarspakketten en speelgoedcadeaubons

#jejetonsvoorhetgoededoel

Zaterdag 8 januari heeft Welzijnsschakel ’t Klikt Haaltert opnieuw aan 119 gezinnen in armoede in Haaltert een gratis pakket uitgedeeld.
Door de stijgende prijzen hebben deze gezinnen het in coronatijden extra moeilijk om rond te komen.
Tijdens de maandelijkse groenten- en fruit- en broodverkoop kreeg iedereen dan ook een herbruikbare plooibox met essentiële huishoudproducten.

De voorzitster Cathy Michaux vertelt dat de vrijwilligers zich ondanks corona dagelijks blijven inzetten om de gezinnen te ondersteunen en dat zij steeds terecht kunnen voor advies en steun.
Fondsen vinden is moeilijk maar het lukte Welzijnsschakel weer dankzij een anonieme sponsor, vele vrijwillige helpende handen, de steun van Okay Nieuwerkerken en heel wat gulle Haaltenaren die hun vrijetijdsjetons bij hen omruilden.

In samenwerking met Make Belgium Great Again kregen alle Haaltertse Welzijnsschakelgezinnen met kinderen begin december ook al een mooie speelgoedcadeaubon, voor vele kinderen in armoede opnieuw het verschil tussen wel of geen sint- en kerstcadeau.

Weet jij niet wat te doen met je jetons en wil je ook het verschil maken?

Je kan ’t Klikt Haaltert bereiken in de Hollestraat 49 (Kerksken) of via Els op 0475/758924.

Ruil je jetons in voor onze zelfgemaakte gelei of kies je dubbelzijdige aanpasbare mondmasker aan 5 jetons/euro per stuk. Deze mondmaskers worden op maat gemaakt.

De opbrengst wordt integraal besteed aan gezonde voeding voor onze gezinnen.

Meer info over de vereniging op https://www.haaltert.be/welzijnsschakel-tklikt

X