Open VLD Zottegem scoort met Vlaamse traditie: succesvolle wafelenbak!

Open VLD Zottegem kan terugblikken op een meer dan succesvolle wafelenbak.

De Zottegemse liberalen hadden hun bakijzers opgesteld in het ontmoetingscentrum van Sint-Goriks-Oudenhove en oogstten heel veel succes met hun – wegens de omstandigheden – afhaaleditie van de jaar na jaar populaire wafelenbak.

“Het voorbije weekend waren de Open Vld vrouwen in de weer om het beslag te maken en alle nodige voorbereidingen te treffen om van de wafelenbak een succes te maken”, laat Open VLD raadslid Sven Mornie weten. “Door de puike organisatie was het opnieuw een schot in de roos! Open Vld Zottegem wil langs deze weg nog eens alle helpers bedanken voor hun inzet én hun engagement. Ook een welgemeende dank aan allen die genoten hebben van onze smaakvolle wafels. Teamwork van de bovenste plank! Op naar de volgende editie!”