© FS

Zottegem pak properder dankzij tal van toppers!

Honderden vrijwilligers trokken zaterdagnamiddag de straat op en zorgden ervoor dat Zottegem er momenteel een (zeer groot) pak properder bij ligt. Waarvoor dank!

Schepen van Milieu Leen Goossens (CD&V) hoopte wat betreft het aantal deelnemers dat op pad zou gaan om zwerfvuil te ruimen op een nieuw record dat na eerdere edities van Zottegem Poetst, lees meer via deze link en via deze link stond op goed 300. En inderdaad, met een vergelijkbaar aantal deelnemers werd dat aantal geëvenaard. Met dank aan tal van gezinnen, (buurt-)verenigingen) en scholen. Tot grote tevredenheid van Leen Goossens uiteraard die aangeeft dat het jammer blijft dat hartverwarmende acties zoals vandaag hard nodig blijken en blijven. Nadat de ‘buit’ werd uitgestald op de markt werden zaterdagnamiddag alle vrijwilligers en zwerfvuil-meters en -peters (lees meer over het meter- en peterschap via  milieu@zottegem.be of 09/364.65.13) die het jaar door zwerfvuil ruimen uitgenodigd op de markt voor een hapje en een drankje. Meer dan verdiend uiteraard!