Nieuw parkeerverbod in Lakemaar te Godveerdegem

Op vraag van een aantal bewoners van deze zijstraat van de Tweekerkenstraat in Godveerdegem heeft het stadsbestuur beslist om een parkeerverbod van kracht te laten worden ter hoogte van de huisnummers 4 en 6.

Op die plaats bevindt zich in de straat een S-bocht en blijkbaar maken voertuigen die er geparkeerd worden, in combinatie met de smalte van de rijbaan, het moeilijk voor andere wagens om zich vanop de op-/uitritten op de weg te begeven wegens onvoldoende manoeuvreerruimte. Als oplossing voor deze situatie is besloten om, door het aanbrengen van gele onderbroken markeringen op de boordstenen langs beide straatkanten, een parkeerverbod in te voeren van aan de elektriciteitscabine enkele meters vóór woning nr. 4 tot enkele meters voorbij de S-bocht.