De Daniëlvrienden organiseren 1 ste animatie namiddag voor rusthuisbewoners

Met de opbrengst van Sinterklaas en Paaseieren rapen te Landskouter

De ‘Daniëlvrienden’ uit Landskouter organiseerden met de opbrengst van het Paaseieren rapen en sinterklaasfeest hun 1ste animatiemiddag in OLV Ter Veldbloemen te Scheldewindeke.

Zoals voor iedereen, waren de laatste 2 coronajaren lastig voor ons maar zeker voor de rusthuisbewoners. Daarom vonden wij De ‘Daniëlvrienden’ het belangrijk om ook de rusthuisbewoners een leuke namiddag te bezorgen.

De keuze voor onze opbrengst dit jaar te besteden aan animatie voor de rusthuisbewoners was zeker voor de eerste keer een geslaagde keuze ! Wij gaan ook nog een animatienamiddag op dezelfde manier doen in de Zilverlinde te Scheldewindeke op 22 augustus 2022 en in Kannunik Triest te Melle op 2 augustus 2022.