Padel Brakel kan nu officieel van start gaan

Padel Brakel is al een tijdje bezig maar door corona enz…Vandaag en morgen is er  heel wat te beleven op de terreinen die gelegen zijn aan de Watermolenstraat op de terreinen van de voormalige voetbalclub FC Brakel.

Initiatiefnemer van Padel Brakel is de 35- jarige gewezen speler van Olsa Brakel Kevin Haezebroeck  samen met zijn vriendin Silke Soufriau.

Kevin:” We hebben vier afgewerkte terreinen die hier ideaal zijn gelegen op sport-en recreatiegrond. Vroeger speelde FC Brakel hier voetbal maar ondertussen is er ook een hondenschool ondergebracht op de terreinen.”

Snelgroeiende sport

Kevin: “ Door COVID is padel van de snelst groeiende sporten. Dat zien we hier ook want we hebben al ruim 180 leden. Het concept van de terreinen is dat de bodem waterdoorlatend is voorzien van kunstgras. Padel kan altijd gepeeld worden met uitzondering bij felle regenval of vrieskoude. Men kan hier komen spelen tussen 8u en 23u. Reserveren kan online gebeuren. Materiaal zoals de padel racket is hier voor handen. Uiteraard  brengen er heel wat spelers hun eigen persoonlijke racket mee.

Alle mogelijkheden die  er zijn kan men terugvinden op de website:    https://padelbrakel.com/

Er is een bar voorzien en dit in een samenwerking met Bij JO.”

Officiële opening

Na enkele maanden proefdraaien wordt Padel Brakel nu officieel geopend met een ploegentoernooi vandaag  vrijdag 24 juni en de Summer Cup op zaterdag 25 juni. Het openingsfeest wordt afgesloten met een demonstratiematch tussen enkele topspelers. Zie affiche.