Klavertje Vier en de buitenschoolse kinderopvang modderen aan!

Woensdag was het ModderDag!

Bij Klavertje Vier en de buitenschoolse kinderopvang vierden ze met moddertaartjes, pletsende voetjes in het bruine goedje en vuile handjes.

Dinsdag waren het de peuters van Klavertje Vier die naar hartenlust in de modder mochten spelen en lekker vies worden. Woensdag zakten de kinderen van de buitenschoolse kinderopvang af naar Klavertje Vier om het modderplezier verder te zetten.

Spelen in natuurlijke speelplekken zoals een bos, park of een groen speelplein, zorgen voor ander en actiever speelgedrag, “Dat is iets wat we alleen maar kunnen toejuichen”, vertelt Hilde Van Impe, schepen van kinderopvang.

De kinderen en kinderbegeleid(st)ers blikken tevreden terug op deze geslaagde editie van ModderDag, zeker na het overvloedig gebruik van een flinke geut zeep ;)-