Auto wijkt van zijn rijvak en rijdt spiegel af in Brakel-Elst

Langs de Gentsestraat in Brakel-Elst  (N415) gebeurde rond  13.30u een klein ongeval met vluchtmisdrijf. Een voertuig komende uit de richting van Zwalm met twee inzittenden reed er richting Brakel toen er een voertuig uit de tegenovergestelde richting opdook dat afweek van zijn vak in de bocht.

De bestuurder met de Peugeot die uit de richting van ZWALM  kwam kon zich  een beetje naar rechts manoeuvreren maar de  auto uit de tegenovergestelde richting ( vermoedelijk was dit een donkere Volvo) reed toch de spiegel af van de Peugeot.

Het donker voertuig reed gewoon verder en pleegde vluchtmisdrijf. Lokale politie Brakel kwam even later ter plaatse om de vaststellingen te doen. Wie meer weet kan dit altijd melden bij de lokale politie.