Merelbeke opent winterbar met WK voetbal, feestjes en glühwein

Café Shach tot eind januari

Zaterdag openende Café Shack zijn Winterbar met een Après Ski Party, danseressen, nageltje klop, jenever en glühwein.

Op initiatief van Björn Teirlinck organisator van tal van zomer- en winterbars in de regio. Hij bouwde een après-skichalet in de zaal achter onze zaak met een winterterras naast de kerk.

Wekelijks op vrijdag en zaterdag zijn er feestjes en ook Sam Gooris staat al op de planning. Op 25 november is iedereen welkom op mijn verjaardag en zelfs op kerstavond openen we de deuren. Op oudejaarsavond is er een diner met party”, somt Björn op. In de bar kan je genieten van de winterse gerechten van Shack. Er is plaats voor een 100-tal personen en de toegang is gratis. De activiteiten worden wekelijks aangepast op de Facebookpagina van Shack