©Sophie Richez - Matthias Diependaele

Diependaele durft! uw vragen te beantwoorden op spreekavond N-VA Ninove

N-VA Ninove verwelkomt op vrijdag 9 december Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele. N-VA Ninove belooft een avond vol positieve gedrevenheid: of het nu gaat over onze identiteit, onze economie of onze toekomst; Diependaele durft… zaken te benoemen om ze aan te pakken en dus te verbeteren. Matthias Diependaele is samen met gemeenteraadslid Karolien De Roose één van de sterkhouders die durf en daadkracht tonen.

De spreekavond is niet alleen bedoeld voor mensen die meer willen weten over de visie en standpunten van N-VA. Maar ook voor wie een vraag of een nijpend probleem wil aankaarten bij de minister. Iedereen kan zijn vraag doorsturen via ninove@n-va.be en kan het antwoord te weten komen op de avond zelf. De spreekavond zal doorgaan in buurthuis ’t Kouterken te Okegem vanaf 20.00 uur waarop alle mensen zijn uitgenodigd.