1e avond van de Zwalmse ondernemer

Deze week valt bij alle Zwalmse ondernemers en vrije beroepers de uitnodiging in de bus voor de ‘1e avond van de Zwalmse ondernemer’ op donderdagavond 23 maart in de Zwalmparel. Het wordt niet alleen een leerrijke avond, maar ook een hoogstaande lekkere avond. Het netwerkevenement met speeddates en topspreker wordt afgewisseld met het lekkerste aanbod aan hapjes en drankjes die de Zwalmse ondernemers te bieden hebben.

De afgelopen jaren stelde het lokaal bestuur vast dat de vele Zwalmse ondernemingen en vrije beroepers elkaar vaak onvoldoende kennen of minstens te weinig op de hoogte zijn van het mooie aanbod aan producten en diensten die ze leveren. Na de succesvolle tweede editie van de eindejaarsactie is het tijd om de lokale economie extra te versterken. Met ondersteuning van het Zwalmse Ondernemers Netwerk organiseert het lokaal bestuur daarom een eerste netwerkevenement. Daarbij ontdekken zowel het lokaal bestuur als alle aanwezige ondernemers wat ze onderling voor elkaar kunnen betekenen.

Spreker Peter Hinssen

Als klap op de vuurpijl is er een bijzonder gerenommeerde spreker: internationaal technologie-ondernemer Peter Hinssen. De bedenker van de term ‘digitaal, het nieuwe normaal’ wisselt Boston en Tokio af met Zwalm om te komen spreken over de digitalisering en wat dit betekent voor ons als mens, als bedrijf, en als maatschappij, ook in onze gemeente. Het lokaal bestuur is bijzonder verheugd om Peter in ook ‘zijn’ Zwalm als gastspreker te mogen verwelkomen, de zeer weinige keren dat hij in België een lezing verzorgt.

Praktisch

Donderdagavond 23 maart 2023 – 19.30 u.
De Zwalmparel, Sportlaan 1, Munkzwalm
Kostprijs: 75 euro – tweede persoon per adres 45 euro
Inschrijven via www.zwalm.be/netwerkevenement