Melle: Maand van de markt hoofdprijs ga naar Somers Jeroen

Dankzij de actie van ‘Maand van de Markt’ stonden in april de markt en marktbeleving centraal. Op vrijdag 12 mei kwamen de vijfentwintig winnaars hun prijs ophalen tijdens de wekelijkse markt op het Dorpsplein in Melle. Net zoals de voorbije jaren deed de gemeente Melle mee aan ‘Maand van de Markt’ in samenwerking met de provincie Oost-Vlaanderen. Marktgangers ontvingen bij hun aankopen een spaarkaart en konden die deponeren in een urne op het marktplein.

Met de actie stimuleerden de gemeente en de provincie het lokaal winkelen, consumeren en genieten. Dat werd massaal gedaan en uit de ingezamelde spaarkaarten werden 25 winnaars getrokken. De winnaars krijgen Mellebons die ze kunnen besteden bij verschillende lokale handelaars en marktkramers. De hoofdprijs is een Mellebon ter waarde van 100 euro veder waren er ook bon van 10€-20€ en 50€ te verdelen.

Jeroen Somers had de hoofdprijs een Mellebon van 100€, Johan De  Boever en Cindy Thiery kregen een Mellebon van 50€, er waren nog 7  Mellebons van 20€ en 15 van 10€