Zottegem: uit de paperassen van ’t stad

  • Vooral voor tijdens de vakantieperioden en in de weekends is het OCMW (WZC Egmont) permanent op zoek naar jobstudenten die een opleiding in de zorgsector volgen (m, v, x). Info over voorwaarden en kwalificatiebewijzen, aanbod en hoe solliciteren is op www.zottegem.be/vacatures terug te vinden. Voor bijkomende inlichtingen kan men contact opnemen met de personeelsdienst via vacature@zottegem.be of tel. 09 364 64 74.
  • Zoals ieder jaar op 17 mei is het komende woensdag opnieuw de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. Ook in Zottegem zal ter gelegenheid hiervan, om solidariteit met holebi’s en transgenders te tonen, naar jaarlijkse gewoonte de regenboogvlag wapperen (de regenboog is het symbool van de LGBTQIA-gemeenschap). De vlag zal reeds daags tevoren gehesen worden aan het Administratief Centrum Sanitary, op dinsdag 16 mei omstreeks 18 uur.
  • Omdat het dan telkens een feestdag is, zal in de Bevegemse Vijvers het zwembad gesloten blijven komende donderdag 18 mei (O.-L.-Heer Hemelvaart) alsook op Pinksteren 28 mei en pinkstermaandag 29 mei.
  • Sinds 8 mei ll. en nog tot en met maandag 5 juni is de Uitbalie in het stadhuis aan de Markt gesloten. Vanaf dinsdag 6 juni (9 – 12 uur) zal ze weer bemand worden en kan men er opnieuw terecht om ter plekke tickets aan te kopen voor de voorstellingen van het CC Zoetegem. Via de online ticketshop kan dit reeds vanaf 5 juni om 18 uur. Het nieuwe Zoetegemprogramma 2023 – 2024 wordt gepresenteerd op donderdag 25 mei om 20 uur.
  • Het college heeft besloten om, tezamen met twee uit dienst genomen wagens van het OCMW die gebruikt werden voor de warmemaaltijdenbedeling, ook twee voertuigen van de stedelijke technische dienst die niet meer gebruikt worden, te verkopen: een Citroën Jumper (bouwjaar 2004, diesel, 148.000 km) en een Ford Transit (2008, diesel, 153.000 km). De vier afgedankte voertuigen zullen in één lot te koop aangeboden worden op de website tweedehands.be via bieding.