Wandeling ‘Loeren bij de Buren’ – Melle – zondag 4 juni

Melle kouterslag: vrij vertrek tussen 14u en 15u

Na de vele wandelingen de voorbije jaren in ons eigen Oosterzele, gaan we deze keer eens opWe hebben een mooie wandeling van een 10-tal kilometer uitgestippeld die vertrekt aan de Kouterslag in Melle en die ons brengt richting Wetteren en Kwatrecht. Halverwege voorzien we een stop waar er even kan gerust worden bij een hapje en eWe gaan de wandeling uitpijlen en voorzien een vrij vertrek tussen 14u en 15u, zodat iedereen kan stappen op zijn eigen tempo.en drankje bezoek bij de BurOm het aantal wandelaars te kunnen inschatten, en in Melle. 

Het is altijd leuk als de deelnemers zich inschrijven via onderstaande knop: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeettUVoJSejPqTf3GDyaAZGPtq7oRUkAEoHC46H5ndHKXW2w/viewform