Melle viert Vlaanderen Feest met optreden van Jelle Cleymans

Dinsdag 11 juli terrein Chiro Roo met bigband The Mellvids en Jelle Cleymans.

Op dinsdag 11 juli viert de gemeente Melle het Feest van de Vlaamse Gemeenschap met optredens van The Mellvids Band en Jelle Cleymans & Band. Het feest gaat door op het terrein van Chiro ROO.

Samen met de gemeente zorgt Chiro Roo voor een hapje en drankje op haar site in de Proefhoevestraat 1. Mellenaars konden de voorbije weken een bon inruilen waarmee ze tijdens het feest kunnen tafelen.

Om 18 uur maakt de lokale groep The Mellvids Bigband haar opwachting. De bigband viert dit jaar haar 125-jarig bestaan en is meer dan ooit springlevend! Dat zullen ze onder leiding van de charismatische Lander De Roo bewijzen en een mix van swing, jazz, rock en funk serveren.

Om 20 uur kruipt Jelle Cleymans samen met zijn band het podium op. De bekende zanger en acteur zal iedereen meenemen op een muzikale roadtrip doorheen zijn repertoire en eigen werk afwisselen met meezingbare covers.