Parkconcerten in pastorietuin Moortsele

Een augustus vol muziek

Op donderdagen 3, 10, 17 en 24 augustus en op zondag 13 augustus 2023 zet GC De Kluize nog maar eens zijn schouders onder de Parkconcerten. Ook op de editie 2023 wordt een brede waaier aan muziekstijlen aangeboden. GC De Kluize heeft na al die edities van Parkconcerten een uniek imago gecreëerd. In die optiek blijft GC De Kluize jaarlijks zoeken naar nieuwe bands om je te laten kennis maken met een bepaald genre. Dit jaar op het podium: Wigbert (3 augustus), Chantal Acda & Gaetan Vandewoude (10 augustus), Remy, apero parkconcert Seniorenraad (13 augustus), Wör (17 augustus), Riptunes (24 augustus).  De concerten op donderdagen starten  om 20 u 30. En mooi meegenomen, de toegang is gratis.

De Moortseelse pastorietuin fungeert opnieuw als feeëriek decor voor een traditie van jaren, de parkconcerten. De pastorietuin in hartje Moortsele is en blijft een veilige haven voor zowel muzikale ontdekkingen als deugddoende ontmoetingen en sociaal contact bij een lekker drankje. Het worden vier donderdagen  en een zondag:  kijken, luisteren en genieten.

De parkbar wordt naar goede gewoonte uitgebaat door een aantal Oosterzeelse verenigingen. Uw aanwezigheid spijst dus hun clubkassen. Dit jaar zijn dat Speelplein Kriebelplezier, KMV Scheldewindeke, Turnclub Olympia Oosterzele, Groene Kring Midden Oost – Vlaanderen en vzw On Stage. Het belooft in de fusiegemeente Oosterzele een augustus vol muziek te worden. Er staan vijf stomende optredens te wachten.  Er staat veel genietbaars op de plank. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).