Aanpassing locatie De Donderdagen, geen NinoMundo

De Donderdagen moeten door de voorspelde regen opnieuw de programmatie aanpassen. De eerste keer NinoMundo van dit jaar wordt afgelast.

Door de slechte weersvoorspellingen wordt NinoMundo op 3 augustus geannuleerd. Het is niet mogelijk om voor de 18 standhouders een geschikte binnenlocatie te vinden. NinoMundo op 17 augustus gaat (voorlopig) wel door.

Ook deze week moeten De Donderdagen weer creatief omspringen met de speellocaties. Cie Charlie zal het decor voor z’n humoristische acrobatieshow in zaal Cloë opbouwen. Het imposante decor van Hirondelles kan niet binnen worden ondergebracht. Daarom verhuist hun show naar De Donderdagen van volgend jaar.

De artiesten van Cie Charlie beloven een mooie show in zaal Cloë. De voorstelling ‘Rakanyak’ is er eentje voor jong en oud, een vrolijke mix tussen circus en slapstick. De voorstelling start om 20 uur. Na afloop kan er nog iets gedronken worden in de bar.

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 3 augustus – 20 uur – Cie Charlie –
Waar: Rakanyak Zaal Cloë Merellaan 46a, (straat tussen Bon’Ap en Kruidvat aan Ring West)
Prijs: Gratis toegang

Zaal Cloë

 

Wanneer: Donderdag 17 augustus – 15 uur – NinoMundo
Waar: Graanmarkt Ninove