UPDATE – Oproep: wagen gestolen in Rozebeke (Zwalm)

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een wagen gestolen van op de oprit van een woning in de Boembeekstraat in de Zwalmse deelgemeente Rozebeke.

Het gaat om een donkergrijze Peugeot Tepee met nummerplaat 1-HSR-293. De foto hierboven is een oude foto. In vergelijking met zoals hij vrijdag werd gestolen is het fietsrek achteraan niet aanwezig. Een opvallend kenmerk is de kleine, rode Studio Brussel sticker in het midden van de achterruit. Getuigen of mensen die hier iets meer over weten worden gevraagd om contact op te nemen met de politie.

UPDATE

De wagen werd zondagnamiddag teruggevonden. “We hebben hem terug. Hij stond aan de slijpstraat aan het wandelpad. Iemand die het bericht had gezien op Facebook verwittigde de politie. Heel erg bedankt uiteraard! Van eventuele schade weten we nog niets. Eerst moet de politie onderzoek doen”, aldus de eigenaar.