Classica Pollentia - 1

Classica Pollentia Lierde mikt opnieuw op 1000 fietsers.

Op zondag 19 mei is Lierde voor de wielertoerist “the place to be”. Van aan Pollentia, gelegen op het bedrijventerrein Wolfsveld te Lierde, vertrekken de fietsers voor een bewegwijzerde fietstocht met onderweg een uitgebreide bevoorrading. Er is keuze uit een familietocht van 25km en wielertoeristentochten van 50km en 80km. Er werd gekozen voor een mooie tocht richting Flobecq, Ellezelles, Buissenal, Ostiches, Zarlardinge en nog veel meer moois!

Deze tocht maakt ook deel uit van het gekende Corsa Campagnolo circuit. “We mikken opnieuw op 1000 deelnemers” aldus Jo Grieten, zaakvoerder van Pollentia.

Na afloop van de fietstocht is er tijd voor ontspanning met een drankje, een hapje en muzikale omlijsting. In de deelnameprijs van 6 euro (lid wielerbond) is een uitgebreide bevoorrading en aan de aankomst een drankje naar keuze inbegrepen. Er is ook een pechverhelpingsdienst voorzien, indien iemand onherstelbare schade zou hebben op de omloop, dan wordt die opgepikt. Een dagverzekering kost 2 euro.

Deelnemen kan zowel door op voorhand in te schrijven via onze website www.classicapollentia.be of gewoon ter plaatse, door u aan te melden tussen 8u en 10u ’s morgens. Hopelijk tot zondag 19 mei 2024!!

Praktische info

Website: www.classicapollentia.be

E-mail: leden@maspoe.be

Contact: 0479/02.02.33