Immokantoor niet verantwoordelijk voor slecht onderhoud en annexatie verkeersborden, maar doet het nodige

Zandbergen. Op de hoek van de Lindeveldstaat met de Lestpolder worden verschillende loten grond te koop aangeboden. Daarbij heeft de eigenaar de grond afgebakend met dranghekkens waardoor de verkeersborden en de bewegwijzering niet meer leesbaar zijn. Bovendien staat een zitbank achter de dranghekkens.

Steven De Petter

Het Immokantoor voelt zich helemaal niet aangesproken. ‘Ik benadruk dat wij geen eigenaar zijn van het onroerend goed en wij een bemiddelingsopdracht hebben tot verkoop. Ons vastgoedkantoor werd in kennis gesteld door de stad Geraardsbergen omtrent de zaken die niet conform de wetgeving zijn. Daarop hebben wij meteen de eigenaar op de hoogte gebracht. Deze zal spoedig orde op zaken stellen’, laat Steven De Petter van Immotijl weten.

De eigenaar zal het onkruid tot tegen het voetpad afmaaien en zal ook voor een regelmatig onderhoud zorgen. Hi zal ook zorgen voor een veilige doorgang op het voetpad. De eigenaar zal de hekkens ook achter de zitbanken plaatsen.

Lees ook: https://www.nuus.be/2024/06/18/immokantoor-op-de-vingers-getikt-wegens-slecht-onderhoud-en-annexeren-van-verkeersborden/#google_vignette