36ste Zomertocht CSC LIERDE vzw.

Op 7 juli 2024 organiseert  Club voor Sport en Cultuur (CSC Lierde vzw) haar zesendertigste zomertocht.

De deelnemers kunnen starten in het traditioneel vertrekpunt OC De Lier, maar dit jaar uitzonderlijk ook vanuit een tweede startplaats,  nl. het unieke historische Hof te Muizenhole (Muizenholstraat 20), nu biohoeve op de grens van Deftinge met Goeferdinge. Dit biedt de gelegenheid om te proeven van een zeer origineel  kader.

Daar er weer gewerkt wordt met lussen zijn er verschillende combinaties mogelijk om vanuit beide vertrekpunten ook grotere afstanden af te leggen. Bovendien lopen de parcours vrij veel over privéterrein, waardoor de wandelaars eenmalig andere horizonten kunnen verkennen.

Een geschikt parcours voor rol- en kinderwagen vertrekt enkel vanuit OC De Lier. De lussen vanuit Hof te Muizenhole zijn hoofdzakelijk doorheen natuur.

Onderweg is er gratis bedeling van karnemelk en water en in OC De Lier kan men frietjes bekomen.