Gezocht: De grootste buit

januari 2017: Op zoek naar de grootste buit.

In de reeks : Wie verzamelt de grootste buit tijdens carnaval?

Voor jong en oud is carnaval ook grabbelen, verzamelen en tastbare herinneringen mee naar huis nemen. Nee, de barkruk waar je ladderzat naast bent gaan zitten telt niet mee. Deze onschuldige buit werd beschreven door Fanny Maginet. Bedankt voor de inzending.

Lipbalsem, t-shirt, zonnebril, balpennen, potloden, kleurpotloden, latjes, chips en massa’s lolly’s en snoep en 2 spinnen van ‘koning Bart’ himself! Dit werd allemaal verzameld ter hoogte van de Hoogstraat. De buit is al verdeeld want alles alleen opeten bezorgt de kindjes gegarandeerd buikpijn en tandartsbezoeken op lange termijn 😉

201701-grootste-buit

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X