Nieuwjaarsreceptie Unizo in Geraardsbergen

lbgunizo4

Geraardsbergen, 26/01/2017: Maandag was er de traditionele nieuwjaarsreceptie voor de ondernemers uit Geraardsbergen en omstreken, georganiseerd door het lokale Unizo-bestuur. Dit jaar werden ook de lokale streekbieren in de kijker gezet want tijdens het gebeuren konden de genodigden genieten van Spartacus, Ghulden Cop of Muurken. 

Als eregast was het Karl Verlinden, voorzitter Unizo die vanuit het  “verre” Kontich naar Geraardsbergen kwam afgezakt.  Na de verwelkoming en speeches  door  Unizo voorzitster Katty Carion en Karl Verlinden ging de avond  van start met de uitreiking van de Unizo Business Award.

Deze trofee wordt toegekend  diegene die zijn of haar zaak tijdens de Business Award wedstrijd het best weet te promoten en zo de meeste stemmen verzamelt. Dit jaar was het Stefaan Premereur van de residentie  Beauprez  uit Grimminge  die de award in de wacht sleepte.  Op de tweede plaats eindigde Tequilla ’s beef & burgerhouse uit de Grotestraat in Geraardsbergen.

Voor de muzikale noot tijdens het Unizo  gebeuren zorgde de GPS band van Gino Franceus  en Peter Buekens.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X