Oudenaarde zoekt naam voor nieuw zwembad (wedstrijd)

oudenaarde-nieuw-zwembad

24/01/2017 : Momenteel is men nog volop bezig
met de afwerking van het nieuwe zwembad dat verrijst op het terrein achter het huidige zwembad. De opening is voorzien op zaterdag 29 april; die dag kan er nog niet gezwommen worden maar is iedereen welkom om een kijkje voor én achter de schermen te komen nemen.  De dag nadien, op zondag 30 april mag iedereen dan vanaf 8 uur het water in!

Het nieuwe zwembad heeft echter nog geen naam: het stadsbestuur besloot samen met partner Sportoase om die beslissing over te laten aan de Oudenaardse bevolking. Alle idee ën zijn welkom op communicatie@oudenaarde.be.

Bericht van de Gemeente Oudenaarde :
Wiens voorstel het uiteindelijk haalt, krijgt van Sportoase een jaarabonnement cadeau.