OLVC Campus Grotenberge nodigde ondernemer uit in de klas

2016-2017_ondernemers-2

Grotenberge, 27/01/2017:  Op 24 januari nodigde het OLVC Campus Grotenberge Annelies Van Hoecke van The Walt Disney Company Benelux uit in de klas. Het bezoek kaderde in het  Vlajo Ondernemers voor de klas-project.  

De doelstelling van Vlajo “het wederzijds begrip tussen werkgevers en toekomstige werknemers vergroten en een positieve beeldvorming over ondernemerschap bij jongeren cre ëren” werd vandaag in de praktijk omgezet in OLVC campus Grotenberge.

We kregen vandaag Mevrouw Annelies Van Hoecke van The Walt Disney Company Benelux op bezoek. Mevrouw Van Hoecke vertelde enthousiast over haar stappen binnen de ondernemerswereld, haar studies die haar carrière vooraf gingen, hoe hard werken geld opbrengt voor zowel de werknemer als de onderneming, en dat werken best wel leuk kan zijn als je het graag doet tenminste!

2016-2017_ondernemers-1

De 6e jaar economie-studenten bereidden dit bezoek voor door op voorhand een aantal vragen te formuleren die ze wilden voorleggen aan de ondernemer. Mevrouw Van Hoecke speelde gretig in op deze vragen en beantwoordde nog wat extra vragen van de leerlingen tijdens de 2-uur durende sessie.

Hopelijk resulteert deze enthousiaste uiteenzetting in bruisend ondernemerschap binnen dit en enkele jaren onder deze 6e jaars!