Zottegem, Open VLD: Fractieleider Bart Lateur, nieuwe website.

Schermopname (21).png

26/01/2017 : Persbericht

Zottegems Open Vld gemeenteraadslid en fractieleider Bart Lateur is vanaf vandaag te volgen op zijn gloednieuwe website. Bezoekers vinden er niet enkel een Twitterwall met de laatste drie tweets van de lokale politicus. Ze vinden er ook een blog met de originele persberichten over de Zottegemse politiek. Verder bevat de site een korte biografie, een fotoalbum en links naar zijn andere sociale mediakanalen zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Een contactformulier en contactgegevens ontbreken uiteraard ook niet.

x
De website is eenvoudig opgebouwd en makkelijk raadpleegbaar. Hij biedt een overzicht van de dingen waarmee ik als burger en lokaal politicus bezig ben en van wat ik denk rond een aantal politieke thema’s in mijn stad ’ aldus het liberale raadslid. ‘Ik ben al langer actief op de nieuwe sociale media, zoals Facebook en Twitter, maar een website ontbrak nog. Nu kunnen mensen die dat wensen mij ook volgen via mijn website. De website is ook een archief. Mensen die willen weten wat ik over een bepaald onderwerp denk of geschreven heb, kunnen er dan ook terecht. Als politicus is het niet alleen belangrijk van tussen de mensen te komen. Politici moeten ook veel met inhoud bezig zijn.’

Link: www.bartlateur.be

Webdesign: Buro 86, Dries Van Liefde