Muziekquiz MuurRock-ploeg in De Spiraal Geraardsbergen

ok2a0499

Geraardsbergen, 21/02/2017: Zaterdag 18 februari organiseerde de MuurRock-ploeg haar eerste grote muziekkwis in zaal De Spiraal te Geraardsbergen. Een eerste editie voor wat hopelijk een jaarlijkse traditie zal  worden.  
“We vangen al enkele jaren signalen op dat er vraag is naar een muziekkwis in Geraardsbergen”, stelt bezieler Daan Franceus;   “De ambitie om er dan iets moois en groots van te maken, is er zeker.”

ok2a0497

Als thema voor de eerste editie werd gekozen voor festivals – een bewuste keuze. Hierdoor wordt de kwis opengetrokken naar een zeer   ruim publiek, want zowel Woodstock als Tomorrowland – en zowat alle festivals er tussenin – komen aan bod. Een kwis voor de meerwaardezoeker ? “Misschien, maar zeker en vast ook voor iedereen die een leuke en ontspannen avond wil beleven.   En je moet echt geen halve encyclopedie van buiten leren om je mannetje of vrouwtje te staan.” , besluit Daan. LBG