“Korrozje onder de Sozje” wint de 8ste Denderende Quiz van het Technisch Instituut Sint-Jozef.

winnaars_quiz_2017

Geraardsbergen, 23/02/2017, ingezonden: “Korrozje onder de Sozje” wint de 8ste Denderende Quiz van het Technisch Instituut Sint-Jozef. De winnaars haalden met 7 punten voorsprong de eindmeet. “Tom Simpson” en “Pinten boven punten” werden knap tweede, “Lord of Quiztianity”, verdiend derde.  

Zowel gelegenheidsploegen als geoliede teams staan in top 10. Maar het is vooral de bedoeling van de initiatiefnemers, mensen kennis te laten maken met de school. De leerlingen stalen terug de show met een aantal filmpjes die een inkijk geven op de wondere wereld van de techniek.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens al dat gepeins. Een verzorgde catering met heerlijke streekbieren en een geoliede ploeg medewerkers zorgden voor een aangename sfeer.

Wie er volgend jaar wil bij zijn houdt de website http://www.tisj-geraardsbergen.be/  in het oog vanaf december 2017.