Boekvoorstelling Freddy Maertens, Freddy waarom het liep zoals het gelopen is.

1-rudy4311-001

Oudenaarde, 04/03/2017: Donderdagavond werd het boek, “Freddy waarom het liep zoals het gelopen is”, voorgesteld in het Centrum Ronde Van Vlaanderen in  Oudenaarde. Voor de 65e verjaardag van Freddy werd een boek geschreven over het  leven van Carine en Freddy, dat niet altijd vlekkeloos verliep.  

102-rudy4341

Heel wat fans kwamen dan ook afgezakt naar Oudenaarde, zelfs vanuit Amsterdam. Om hun grote idool Freddy, enkele anekdotes te horen vertellen uit het verschenen boek.

050-rudy4288

Eentje daarvan:  En ik wou naar huis. Weg uit Algerije. Naar de begrafenis, op zaterdag in de Sint-Michielskerk in Roeselare. Maar ik mocht niet van Lucien Acou. Ik moest koersen. Ik luisterde ( alweer ). En bleef. Ik was niet bij de begrafenis van Jempi. ” Ik kan het niet geloven, ik kan het niet geloven. Ik ben verteerd door verdriet, maar ik kan de Algerijnse ronde niet Verlaten ”. Schreef ik naar huis

Na de boeiende anekdotes, mochten Carine en Freddy veel handtekeningen zetten, voor de nog altijd vele fans.

019-rudy4256