Beatrijs en Lannoo organiseren een Boekenmarkt in Oudenaarde

Schermopname (107).png

Oudenaarde, 16/05/2017: In samenwerking met Boekhandel Beatrijs organiseert Uitgeverij Lannoo voor het vierde jaar op rij een boekenmarkt in  Oudenaarde.  De boekenmarkt staat garant voor een indrukwekkende keuze aan kwaliteitsboeken en hip schoolmateriaal aan ongeziene knalprijzen.  

Schermopname (108).png

De duizenden koopjesjagers die Lannoo ieder jaar op de been krijgt, hebben keuze uit reisgidsen, kook- en tuinboeken, kunst- en  fotoboeken, kind- en jeugdboeken, psychologie, geschiedenisboeken, biografie ën, opvoedingsgidsen, po ëzie en romans.  Ook het assortiment van schoolmateriaal is ruim en zeker de moeite waard.  De boekenmarkt vindt dit jaar plaats in Garage Tack (Industriepark De Bruwaan 61) van 22 t.e.m. 26 maart.

Op weekdagen zijn de deuren op van 13u tot 19u, tijdens het weekend is dat van 10u tot 17u. Voor nog meer info kunt u terecht op www.lannoo.be/boekenmarkt .  Daar kunt u ook de bon downloaden om een gratis boek te ontvangen bij aankoop op de boekenmarkt.

 

Liza Verhelle
Pers en communicatie assistent, Lannoo Uitgeverij