Het Museum van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen viert binnenkort dubbel feest!

sdsdsds

Oudenaarde, 17/03/2017, persbericht:  Het MOU – Museum van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen viert binnenkort dubbel feest!  Op vrijdag 21 april is er om 19 u de offici ële opening van de nieuwe tentoonstelling “Grandioos Groen, een verrassende verzameling wandtapijten”    (ingang via de dienst toerisme, Hoogstraat).  

vvv
Zondag 23 april geeft MOU dan haar vijfde verjaardagsfeestje en dat mag in stijl gevierd worden: de ganse dag zijn er gratis rondleidingen, leuke kinderactiviteiten, een streepje muziek, taart en MOU-aperitief.

Het persmoment is voorzien om 15 u: dan blazen we de verjaardagskaarsjes uit en klinken we op de toekomst. Burgemeester en schepenen snijden dan ook de MOU-taart aan én blikken vooruit op het grote Adriaen Brouwer-tentoonstellingsproject in 2018.