KA Geraardsbergen geselecteerd als kandidaat-‘Strafste School’ door radiozender MNM

strafste school

Geraardsbergen, 16/03/2017: Na een ijzige stilte in het openleercentrum van het KA Geraardsbergen weergalmden de verlossende woorden van Tom De Cock op radiozender MNM: ‘Jullie zijn geselecteerd als kandidaat voor de titel van ‘Strafste School 2017’. De felbegeerde titel en het radiofeest met de grootste sterren  dat  eraan gekoppeld is,  zijn nog veraf want eerst moet het KA Geraardsbergen de jury van MNM nog overtuigen dat het daadwerkelijk de strafste school van Vlaanderen is.

Er zijn zo’n duizend middelbare scholen in Vlaanderen en Brussel en slechts 20 daarvan krijgen het bezoek van de jury. Het KA Geraardsbergen werd ingeschreven door Kim T’ Sas (6de  jaar Voeding en Verzorging) die met het promotiefilmpje van onze 100-dagenfuif ‘Go Kanard’ een ludiek en creatief filmpje doorstuurde dat  door onze laatstejaars werd geregisseerd en gefilmd en waarin zij ook acteerden.  Tijdens de middagpauze werden de geluidsboxen op de speelkoer en het openleercentrum volledig opengedraaid want na de nationale bevestiging op MNM verscheen naast het zonnetje ook een fiere glimlach op iedere KA-leerling.