Stripfestival in Geraardsbergen

 

OK2A8388

Geraardsbergen, 22/03/2017: Op 19 maart organiseerde het cultuurcentrum De Abdij in samenwerking met de Geraardsbergse stripvrienden voor de zesde keer een stripfestival in Geraardsbergen in JC De Spiraal aan de Zakkaai te Geraardsbergen. Fotoreportage door Lisa Bilterijst!

De bezoeker kon er doorlopend terecht om er te snuisteren tussen de albums aan één van de standen of voor signeersessies van niet minder dan 42 striptekenaars! Onder meer uit België : François Walthéry, Christophe Simon, Pierre Boshmans, Olivier Paques, Ingrid De Vuyst, Ivan Adriaenssens, Eric Demarbaix, Benoit Gosselin ,Tibo De Marck, Ivan Bulté, Steven Van Bael, Wouter Van Gyseghem, Bart Pletinckx, Matthias Cruyssaert, Peter Brutin, Pascal Schokaert, Ersel, Thomas Du Caju,

Daniël Kox, Malik, Yves Plateau, Alain Poncelet, Capia, Leonardo Palmisano, David Peeters, Marcuz Weemaels, Valerie Reniers, Xavier Fourquemin, Arnaud Stouffs, Aaargh, Philippe Glogowski en Walterell zullen van de partij zijn.

Tevens mochten we dit jaar volgende tekenaars uit het buitenland verwelkomen:  Andreï Arinouchkine uit Rusland ;  Pascal Piatti , Fabrice Lehenanff, Frédéric Toublanc, Annabel, Gilles Mezzomo en Juan-Maria Cordoba uit Frankrijk en Alessia DeVincenzi en Stefano Carloni uit Italië

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X