Nederlander Lars Timmers ontloopt sprint in Strijpen

sized_1-RUDY7409

Strijpen, 27/03/2017: Zondag 26 maart organiseerde Koninklijk Sportverbond Strijpen, een wielerwedstrijd voor juniores. Met 137  juniores kwamen ze afgezakt naar Strijpen, de renners moesten 10 ronden van 8,600 kilometer afleggen, goed voor een totale afstand van 86 kilometer.

sized_1-RUDY7096sized_1-RUDY7230sized_1-RUDY6998

Vanaf ronde 1 moeten al heel wat renners de rol lossen, op een selectief parcours, met telkens de Lippenhovestraat. Na ronde 4 kregen we een uitval van Van Der Beken Aaron, maar deze vlucht gaat niet door Aaron wordt teruggegrepen door een jagend peloton. Het is wachten tot ronde 7, we krijgen een kleine kopgroep van 6 renners, Lars Timmers ( NED ), Ruben Debouver, Frederik Thomsen ( DEN ), Wannes Lembrechts, Yoni Ualgasi en Aaron Van Der Beken.

sized_1-RUDY7271

De leiders werken goed samen, toch kunnen Fabio Van Den Bossche en Luca De Meester aansluiting kregen, bij de leiders. Jonas Volkert neemt het peloton op sleeptouw, de leiders nemen 38 sec op de achtervolgers.   In de voorlaatste ronde kan Bjorn Vandebeek nog naar de 8 leiders toe rijden. We gaan de finale in met 9 leiders, Maar Lars Timmers ( NED ) kan de sprint ontlopen en behaalt zo zijn 2de overwinning van het nog prille seizoen. De 2de plek gaat naar Luca De Meester voor de   (DEN ) Frederik Thomsen.

sized_1-RUDY7457

Uitslag:

1 Lars Timmers ( NED ) — 2 Luca De Meester — 3 Frederik Thomsen (DEN ) — 4 Yoni Uagasi — 5 Aaron Van Der Beken — 6 Bjorn Vandebeek — 7 Wannes Lembrechts — 8 Ruben Debouver — 9 Fabio Van Den Bossche — 10 Seppe Galicia.

Schietecatte Rudy