CD&V-eters in tombolaprijzen gevallen

cd&v zottegem tombola 2017.JPG

Zottegem, 07/04/2017, persbericht:  Naar goede gewoonte hield CD&V Zottegem enkele weken geleden haar jaarlijks eetfestijn van burgemeester, schepenen en mandatarissen. De meer dan duizend sympathisanten kon zich verlekker aan heerlijke vispannetjes en beenham, opgediend door de mandatarissen en het bestuur.  

Ook werd een tombola georganiseerd met mooie prijzen voor wie kon raden hoeveel kurken er in een bokaal op het eetfestijn werden tentoongesteld.

Maurice en Anita Vandermeulen uit Bevegem gokten met 636 het exacte aantal kurken en gingen zo met de hoofdprijs, een mooie cadeaubon van Oxfam Wereldwinkel, aan de haal. Deze werd hen persoonlijk overhandigd door burgemeester Jenne De Potter.

“Het was een pure gok, want ik had mijn bril niet bij me en dan is er geen beginnen aan om het aantal kurken te tellen,” vertelde een lachende Maurice. “Maar het is alvast een aangename verrassing bovenop een lekkere maaltijd.”

Vielen ook in de prijzen: Sonja Morre, Manuel Walgraeve, Luc Roman, Erwin Meulenijzer en Johnny Lion. Ook zij ontvingen allen een mooie cadeaubon.