Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Beeld van de week : Grotenbergse kapoenen verzorgden de mama’s

grotenberge school moederdag4

Grotenberge, 16/052017 – Deze kapoenen van de kleuterschool in Grotenberge mochten zich uitleven tijdens moederdag. Daarover las u al eerder in De Beiaard. E én hilarische foto halen we er graag uit als ‘beeld van de week’.

Niet te verwonderen dat die dag zo populair blijft. Moeders,… laat u door uw kinderen verzorgen. En als al de mama’s onder de Nivea hangen,… dan organiseren we een tantekesdag en een nonkeltjesdag. Ziet ze blinken! Mijn gedacht… (SjK)

X