Het nieuwe aanbod van het cultuurseizoen 2017 – 2018 in de Oosterzeelse cultuurtempel

gc de kluize scheldewindeke.jpg
Scheldewindeke, 17/05/2017 – Op donderdag 1 juni om 20 u presenteert het Kluize-team het nieuwe aanbod van het cultuurseizoen 2017 — 2018. Je krijgt al een voorsmaakje van wat je in het nieuwe seizoen mag verwachten in de Oosterzeelse cultuurtempel. (R17)
Benieuwd naar de gloednieuwe brochure? De toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht via reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30. Kan je de presentatie van het nieuwe seizoen niet bijwonen? Geen probleem, vanaf vrijdag 2 juni valt de gloednieuwe seizoenbrochure in je brievenbus.

 

gc de kluize scheldewindeke logo.jpg
Je kan ook het programma raadplegen via www.gcdekluize.be of via de facebookpagina van GC De Kluize. De abonnementenverkoop, enkel via mail reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30, cultuurdienst eerste verdieping van GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, start op vrijdag 2 juni vanaf 8 u 30. Stel zelf je abonnement samen. Vanaf vier voorstellingen per persoon ben je abonnee. Je geniet dan van een mooie korting en je krijgt een week voorsprong op de losse en online ticketverkoop.
Tijdens de voorverkoopperiode kan je je abonnement niet online inboeken.  Vanaf 12 juni kan dat wel. De losse en online ticketverkoop (online www.gcdekluize.be, via mail reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30 of bij de cultuurdienst op de eerste verdieping van GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke) start op maandag 12 juni om 8 u 30. Noteer alvast. De cultuurdienst is open van maandag tot vrijdag van 8 u 30 tot 12 u en van 13 u 30 tot 16 u. Op vrijdagnamiddag is GC De Kluize gesloten. Op maandagavond open van 18 u tot 20 u.
Reporter 17