Vernieuwde verlichting sporthal Pontstraat in Melle  

DDL melle in spelen nieuwe verlichting (1)

Melle, 25/05/2017 –  De vernieuwde verlichting in de sporthal Pontstraat in Melle werd door   Eandis en het gemeentebestuur van Melle ingespeeld met een minivoetbal tornooitje. (DDL)

Eandis en het gemeentebestuur van Melle zijn letterlijk elkaars buren. De dichte ligging leidt ook tot een goede samenwerking. Recent realiseerden beide partners samen een nieuwe verlichting voor de sporthal in de Pontstraat.  Het gemeentebestuur bespaart er sinds november     3700 €/jaar mee.

Nog meer voordelen:

  • eenmalige kost na zes jaar terugverdiend
  • jaarlijkse kost lampen en onderhoud gehalveerd
  • CO2-reductie met 48%
  • licht regelbaar per veld, 300 lux voor training – 500 lux voor competitie
  • beter visueel comfort, hogere lichtkwaliteit
  • zuinige led-verlichting in naastliggende lokalen
  • gebruikte materialen conform nieuwste wetgeving.

Sporters content, gemeente Melle tevreden, Eandis blij

Speciaal voor steden en gemeenten ontwikkelde Eandis meerdere energie-oplossingen met een snelle terugverdientermijn. Een overzicht vind je op de   website www.eandis.be of vraag info viaenergiediensten@eandis.be.

Sportieve ontmoeting op maandag 22 mei

Om de samenwerking tussen de gemeente Melle en Eandis extra in het ‘licht’ te zetten, werd op maandag 22 mei vanaf 16.30 uur in de sporthal aan de Pontstraat 7 een zaalvoetbaltornooi georganiseerd. Enkele sportieve teams van het gemeentebestuur van Melle en van Eandis willen zich onder de nieuwe verlichting in de kijker spelen.

De ploegen van Eandis wonnen telkens hun wedstrijd en speelden de finale. De wedstrijd voor   de derde en vierde plaats, tussen de   2 ploegen van de gemeente Melle, eindigde op een gelijkspel

 

(Danny De Lobelle)

X