Liedts Park in Oudenaarde wordt sprookjesbos!

Sprookjesbos 2017 De toverfluit - foto 2

Oudenaarde, 29/05/2017 – Op zondag 4 en zaterdag 10 juni 2017 brengt Freinetschool De Vier Tuinen de 29e editie van het Sprookjesbos naar het Liedts Park in Oudenaarde. Het sprookjesbos is een tweedaags openluchtevenement voor en door kinderen. Opgenomen in een carrousel, waarvan je zelf de volgorde bepaalt, wandel je van het ene sprookje naar het andere. Elke voorstelling duurt ongeveer 15 minuten en wordt 6 keer herhaald.

Sprookjesbos 2017 De zangfiets

In het unieke kader van het park brengen de kinderen samen met ouders, leerkrachten en vrienden van De Vier Tuinen klassiekers en eigen verhalen, zingende fietsen, scheve kaders en nog zo veel meer!

Elk jaar laten meer dan 4.000 bezoekers, van 0 tot 99 jaar, zich verleiden door deze gezellige familie uitstap en toch wel heel straffe openlucht voorstellingen. De hele middag door kan je op het centrale plein terecht voor een drankje of wat lekkers.

Sprookjesbos 2017 Belle en het Beest

Quotes

“Het Sprookjesbos is een groot gezinsgebeuren dat voor een zeer breed publiek aantrekkelijk is en bezoekers trekt uit de ruime regio”, zeggen de organisatoren van het evenement. “Je kunt rekenen op een unieke sprookjes ervaring voor de kinderen, maar we zien elke keer opnieuw hoe volwassenen minstens even enthousiast van sprookje naar sprookje door het park trekken.”

Renee Verriest, 14 jaar, 12 deelnames, startte haar carrière als sprookjesfiguur toen ze 2,5 jaar oud was: “Ik geniet ervan om het publiek te doen lachen of soms bang te maken. De kindjes, de ouders, ze kijken allemaal vol spanning. En als ze dan op het einde applaus maken… dat is een onbeschrijfelijk gevoel. Je voelt je zo fier als een gieter.”

De sprookjes

De Prinses op de .

Mijn vriend en ik

Romeo en Julia

Mars!

Sneeuwwitje

Ali Baba en de veertig ambetambtenaren.

Sprookjesbos 2017 De zeepridder

Praktisch

Toegang park vanaf 14 u

Start sprookjes 14u30

(14.30 uur / 15.00 uur / 15.30 uur/ PAUZE / 16.30 uur / 17.00 uur/ 17.30 uur)

Tickets

Voorverkoop

5,00 euro (4,00 euro kind lid gezinsbond).

Aan de kassa

6,00 euro (vanaf 2,5 jaar)
5,00 euro (kind lid gezinsbond)
1,50 euro (OK-pas/vrijetijdspas)

Voor meer informatie en voorverkoop: www.sprookjesbos.org

 

X