Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Zonale Misdrijfpreventie Oosterzele registreert je fiets

zmpo zonale misdrijfpreventie
Oosterzele, 29/05/2017 – Op zaterdag 3 juni kan je aan de sporthal De Kluize, Sportstraat 5 in Scheldewindeke, tussen 9 u 30 en 11 u 30 gratis je fiets laten registreren. (R 17).

Dankzij het registratienummer wordt duidelijk wie de eigenaar van de fiets is. Dit schrikt fietsendieven af en maakt opsporing van gestolen fietsen nadien gemakkelijker. Jaarlijks vindt de politie fietsen die gestolen werden of achtergelaten fietsen terug die ze niet kan thuisbrengen. De registratie door de Zonale Misdrijf Preventie Oosterzele (ZMPO) gebeurt op basis van uw rijksregisternummer. Gelieve uw identiteitskaart mee te brengen.
De registratie wordt uitgevoerd onder de leiding van Andr é Thienpont,   0476 / 50 66 49. Je kan ook contact opnemen met Adrien De Vrieze, 0479 / 41 12 35, Gaston Bombeke, 0478 / 21 98 75.
Reporter 17
X